Отлична офис сграда, НДК

Оферта: 
574

Отлична офис сграда, до НДК под наем

Изложение: 
Изток
Юг
10
Бани
5
Стаи
1585
Площ кв. м.
5
Етаж
Офис
Тухла
ТЕЦ
Климатик
Термопомпа
Асансьор
Гараж
Паркомясто
Цена
По запитване

'Рея Интернешънъл' ,  ви представя бутиков офис комплекс, ситуиран в идеалния център на град София до НДК. Локацията е лесно достъпна, както със собствен автомобил, така и с градски транспорт.

 

Бизнес сградата е с обща отдаваема площ от 1 480 кв.м. Състои се от офисни и търговски площи, разпределени на 7 надземни и 1 подземно нива. Всяко ниво може да бъде разпределено , както в пространство тип  open office , така и с преградни стени   плътни или стъклени.

 

Сградата разполага със собствен паркинг за 17 автомобила с регулиран достъп.

 

Офис сграда е  с богато озеленени тераси и общи части. Всички  имат свободен достъп до просторната тераса на втори етаж, където има идеални условия за релакс. Покривната тераса на сградата е с 360 градуса панорама и открива невероятни гледки към всички емблематични сгради в центъра на София и към планина Витоша. Тя е на разположение за организиране на събития, тиймбилдинг и т.н.

Сградата е проектирана и изпълнена по най  - високите стандарти за енергийна ефективност. Приложените съвременни технологии гарантират оптимизиране на режийните разходи.

Фасадата е изпълнена с висок клас профили и стъклопакет, което позволява да се ограничи слънчевата радиация, но в същото време да се съхрани акумулираната вътрешна топлина.

 

Бизнес сградата  разполага със собствен енергиен център, охладителен център и трафопост с две независими захранвания. Също така,  с автономни климатични камери за обработка на пресния въздух.

Отоплението и охлаждането се осъществява чрез стенни конвектори. В максимална степен е дадена възможност за контрол при избора на локалната температура и режим на работа на всеки отделен етаж.

 

СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СГРАДАТА (BMS)

Разполага с централизирана компютърна система за контрол и дистанционно управление на инженерните системи, контрол на достъп, мониторинг за поява и развитие на пожар и дистанционно отчитане на индивидуалните

контролни прибори за консумация.

 

Бизнес сградата е новият бутиков офис комплекс в сърцето на столицата. Сградата се отличава със съвременна архитектура и е съобразена с най-високите Европейски технически стандарти. Общите части на сградата са завършени с луксозни материали на водещи европейски производители. Модерният дизайн и интересните интериорни решения съчетават естествен камък, метални елементи и стъкло. Използват се високотехнологични решения за контрол на достъпа.

 

 

ЕТАЖ 1

 

Офис 1 е ситуиран на Първи надпартерен етаж на сградата. Това е най-големият обект в бизнес центъра с площ от 341 кв.м. Офисът предлага просторно работно пространство, което дава възможност за интериорен дизайн, според нуждите на клиента.

 

ТИПОВИ ЕТАЖИ 2 - 6

 

От втори до шести етаж са разположени общо пет идентични офиса, всеки от тях на самостоятелен етаж. Офисите са просторни, светли и имат изглед както към булеварда, така и към планината. Конструкцията на сградата позволява вътрешно разпределение на офис площите според вижданията на собственика. Площта на шести офис е 213 кв.м., а на останалите по 203 кв.м. всеки.

 

Обявената цена е без ДДС и такса услуги в размер на 1,5 евро/кв.м.

Детайли за комисионната

Комисионна от наемател/наемодател
Половин наем от наемател и наемодател за жилищни имоти без ДДС.
Цял наем от наемател и наемодател за търговски имоти без ДДС.