За нас

Рея Интернешънъл ООД

Рея Интернешънъл ООД е консултантска компания с над 28 годишен опит в сферата на недвижимите имоти.

През годините успяхме да се утвърдим  като бутикова агенция в сферата на луксозни имоти  и да останем верни на клиентите си, и заедно да преминем през всички трудности, които заставаха на пътя ни. Допускахме грешки, екипа ни се променяше, но това ни направи по-отговорни , по-дисциплинирани, по-устойчиви и най-вече - професионалисти!

Благодарение на дългогодишния ни опит и киентите ни, които са с нас от създаването на компанията  се наложиме като една от най-добрите и доверени компании на пазара на имоти в България.

Персоналното отношение, коректността и качеството на предлаганите от нас услуги, ни доведоха до тук и  продължават да ни водят напред.  Те ни помогнаха   в изграждането на взаимно доверие и връзки с множество корпоративни  и частни клиенти.

Изборът на партньор е от изключителна важност при сключването на сделка с недвижима собственост. Ето защо детайлното познаване на всички елементи на пазара за недвижими имоти и личното отношение към всеки един наш клиент, без значение от размера на сделката, е водещ принцип в работата на всеки член от екипа на  РЕЯ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ.

Можете да разчитате на професионалното ни съдействие  и отношение, ако желаете да реализирате сделка с недвижим имот.

Благодарение на вас - нашите клиенти, ние успяхме да се задържим толкова години на пазара и да преминем през всичко - хубаво и лошо - заедно. Това ни дава още по-голям стимул да продължим напред и да се развиваме!

Довериха ни се множество клиенти, на които изказваме своята благодарност. Водещо при нашата работа е  конфиденциалността и затова не си позволяваме да публикуваме имена.

През всичките тези 28 години винаги сме се стремяли да запазим анонимността  на нашите клиенти. Това е водещият ни принцип!

Станете наш клиент, партньор, приятел и заедно ще продължим напред.