Двустаен, в нова сграда кв. Дружба

Оферта: 
665

Двустаен апартамент за покупка, в новострояща се сграда, кв. Дружба до парк с езеро и две метро станции.

Изложение: 
Запад
Юг
1
Бани
1
Спални
69
Площ кв. м.
5
Етаж
Двустаен
Тухла
ТЕЦ
Климатик
Асансьор
Гараж
Паркомясто
Мазе
Цена
96300

Рея Интернешънъл, Ви представя, нов двустаен апартамент, в новостроящ се жилищен комплекс в кв. Дружба до парк “Дружбенско Езеро”. Съвременна жилищна сграда от среден към висок клас, с компактни апартаменти, които могат да се обединяват и в по-големи жилища и като крайни цени са най-добрите на пазара. Предвидени са паркоместа за електрически автомобили с опция за поставяне на индивидуална зарядна станция, предоставена е и опция за система CONNECTED HOME за дистанционно управление и автоматизация на ТЕЦ / Климатик.

 

Районът е чудесен, за всеки човек търсещ хармония от градска среда, комуникативност и паркова среда. Локацията предлага детски градини, училища, множество транспортни комуникации, метро, хранителни вериги, заведения, паркове и детски площадки, с лесен достъп до Цариградско шосе. 

 

Разпределение: антре с вграден гардероб и обслужващо помещение/склад, дневна с кухненски бокс и излаз към тераса, спалня с излаз към тераса, баня с тоалетна;

 

Състояние: замазка и шпакловка;

 

Предимства:

 

  • Комуникативна локация;
  • Парк Дружба;
  • Две метростанции;
  • Висок клас довършителни материали:
  • Подземни и надземни паркоместа и гаражи;
  • Модерна техника за домашна свързаност;
Консултант недвижими имоти
+359 884 510 069

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.