Двустаен, гр. София, кв. Бояна

Оферта: 
298

" Рея Интернешънъл " ви предлага апартамент встрани от шума, сред красивата природа на Витоша планина, в район с отлично завършена инфраструктура в кв. Бояна.

Изложение: 
Изток
Юг
1
Бани
1
Спални
63
Площ кв. м.
2
Етаж
Двустаен
Тухла
Асансьор
Гараж
Мазе
Цена
135000

Подарете си мечтания дом, съчетаващ предпочитана локация встрани от шума, сред красивата природа на Витоша планина, в район с отлично завършена инфраструктура, на ръка разстояние от луксозни удобства, сред престижна и уютна жилищна среда, тишина и спокойствие.

Елитният комплекс се намира в подножието на Витоша планина, в кв.  Бояна , като предлага отлични условия за комфортен и луксозен начин на живот, изключително подходящ за живеене ,както за семейства с деца, така и за активно работещи хора. Комплексът се характеризира с висок стандарт , спокойствие, уединеност и отлична локация с целогодишен достъп по бул. България и Околовръстен път.

Сградата е проектирана така ,че всяко едно от изложенията на жилищата да получава максимално количество слънчева светлина. Всички апартаменти имат панорамни гледки към планината или към град София. 

При строителството на имота са използвани само висококачествени материали:
  Петкамерна алуминиева дограма  Wrekelman - с двойно отваряне и енергоспестяващ ефект; нискоемисионно  К  стъкло;
  Парапети на терасите - изпълнени от ковано желязо; подови настилки от испански клинкер с противохлъзгаща повърхност;
  Врати от масив.

Сградата е снабдена с централна климатична система. 

Цялостната концепция на елитната резиденция е посветена на идеята да предостави на живущите абсолютно всичко необходимо на територията на самия комплекс. 

Собствениците на имот в сградата могат да се възползват от следните модерни услуги и съвременни удобства:

Денонощна охрана и видеонаблюдение

Асансьор

Фитнес

Спа център

Басейн 

Фризьорски салон

Рецепция
  
Лоби бар

Ресторант

Пиано бар

Подземен паркинг

Детска площадка

В затвореният комплекс се предлагат за продажба  жилища с една, две или три  отделни спални . Към всяко от жилищата има възможност за закупуване на гараж .

Състояние: На шпакловка и замазка.

Експерт бутикови имоти и асоцииран партньор
+359 888 00 38 54

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.