Парцел, с. Бели Искър

Оферта: 
278

„Рея Интернешънъл„ има удоволствието да ви представи за продажба парцел в село Бели Искър

Изложение: 
Изток
Запад
Север
Юг
1654
Площ кв. м.
Парцел
Регулация
Електричество
Вода
Цена
99000

„Рея Интернешънъл„ ви представя за продажба  парцел в село Бели Искър с изключителна панорама на атрактивно място. Имотът представлява отлична възможност за инвестиция, като е подходящ за строеж на ваканционен имот за лично ползване или комплекс за почивка сред красива природа, с отлични условия за селски и еко туризъм. Изготвен е проект за семеен хотел.

В последните години село Бели Искър привлича туристи с прекрасната си природа и атмосфера, през цялата година и близостта си до к.к. Боровец. Част е от курортно-туристическата локация Самоков - Боровец - Бели Искър. Предоставят се отлични условия за зимни и екстремни спортове, както и любителски риболов по поречието на Бели Искър и в рибарниците над Самоков, конна езда в Боровец и Бели Искър. 

Консултант недвижими имоти
+359 885 80 06 26

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.