Атрактивен парцел, кв. Орландовци

Оферта: 
683

Парцел за продажба, с разрешение за строеж, с надземно РЗП 17,250 кв.м. и проект за многофункционална сграда, в кв. Орландовци.

Изложение: 
Изток
Запад
Север
Юг
5000
Площ кв. м.
Парцел
Регулация
Електричество
Вода
Виза
Цена
3999000

"Рея Интернешънъл", Ви предлага преспективен инвестиционен имот за продажба - УПИ със стари масивни производствено-складови сгради, близо до кръговото кръстовище на пл. 'Сточна гара'. Имотът е ъглов, на две улици, и позволява прилагане на максимално застрояване по параметрите на устройствената зона. Площта на УПИ VII-11 от кв. 5 e 5012 кв.м. (по кадастрална скица), а параметрите за застрояване на зоната СМФ /смесена многофункционална/, в която се намира теренът са: 60% плътност, К инт. 3.5 и к.к. 26 м., което позволява до 18 000 кв.м. РЗП.

УПИ VII-11 от кв. 5 е в процедура по одобряване на изменение на подробния устройствен план /ПУП/ по отношение на предназначението и застрояването му. Във връзка с депозирано от собственика мотивирано предложение е издадена заповед на Гл. архитект на София, с която е разрешено изработването на проект за изменение на плана за регулация и застрояване /ИПРЗ/ и работен устройствен план /РУП/. Проектът е съгласуван с всички експлоатационни предприятия и е във фаза на обявяване. Новият ПУП предвижда разчистване на терена от старите сгради и оползотворяване на потенциала му чрез изграждане на нов озеленен жилищно-административен и търговски комплекс с разгърната застроена площ 17250 кв.м. (над терена) и още 4400 кв.м. (под терена).

Консултант недвижими имоти
+359 884 510 069

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.