Резиденция, Италия, Тоскана

Оферта: 
227

Сред хълмовете на Кианти Фиорентино

Изложение: 
Изток
Запад
Север
Юг
5
Бани
5
Спални
750
Площ кв. м.
2
Етаж
Къща/Вила
Тухла
Локално парно
Цена
1380000

"Рея Интернешънъл" с гордост ви представя едно изумително имение от специалната си селекция с имоти в любимата Тоскана. Къщата е уютно сгушена в гора, уханни лавандули, маслинова горичка, наскоро посадени трюфели и зеленчукова градина в прилежащата земя от 15 хектара/ 150 дка.Тук можете да правите ваше собствено вино и да живеете в пълна симбиоза с природата.

Основната вила е реставрирана с изключително внимание към детайлите, тъй като е Архитектурен паметник от около 1500 г. Тя е с Г-образна форма, което включва и къща за гости, както и плевня, превърната в лятна кухня, трапезария с пещ и барбекю. От прекрасна веранда се излиза към фантастичен басейн за летните горещи дни. 

Комплексът има изключително стратегическо местоположение, което го прави лесно достъпен от основните комуникационни артерии, като магистрала "Палио", която свързва Сиена и Флоренция. От него можете лесно да стигнете и до други важни градове на изкуството, като Лука, Пиза, Арецо.

Разпределение: 

На приземния етаж, който се отваря към голям двор, от който можете да се насладите на красива панорамна гледка, има големи жилищни помещения, свързани помежду си с тухлени арки, стая за гладене, вход, коридор. Има и малка тоалетна.

Първия етаж -  романтичен и просторен хол с камина, пет спални всяка със самостоятелни бани, складово помещение

Отделен апартамент за гости, който включва хол, две спални, две бани.

Плевнята е около 180 кв.м , също реставрирана, с вътрешен двор и се състои от хол ,кухня  с трапезария, спалня и баня и мецанин с хол или спалня, на приземния етаж; голяма стая в избата и баня в мазето.

Предимства: 

Мечтана локация

Перфектен досъп

Басейн на собствен водоизточник

Изключителни растителни, зеленчукови и дървестни видове

Отоплителна система с LPG

Експерт бутикови имоти и асоцииран партньор
+359 888 00 38 54

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.