Резиденция, Гърция, Касандра

Оферта: 
71

С огромна гордост ви представяме един от безценните имоти в света, включен в класацията ТОП 100 на изящните имоти! Резиденцията би покорила вкуса и на най-капризната Холивудска звезда.

Изложение: 
Изток
Запад
Север
Юг
8
Бани
8
Спални
1500
Площ кв. м.
1
Етаж
Къща/Вила
Тухла
Климатик
Гараж
Паркомясто
Мазе
Цена
По запитване

Това изключително творение предоставя целия мечтан от всеки човек лукс, комфорт, гледка и свобода на духа. Къщата е построена на един от носовете на полуостров Халкидики и това прави гледката изумителна. Домът е на площ от 1500 кв.м, разположен върху впечатляващ двор с размер от 15 дка.

В строителството, екстериора и интериора са вложени най-качествените строителни и довършителни материали от най-добрите Европейски и световни компании. За изключителния комфорт на собствениците, в двора има професионален тенис корт и басейн с размери 20/5 м. Освен това, имението притежава парник за производство на екологични плодове и зеленчуци, както и маслинова гора за собствена марка зехтин.

Разпределение:

Сутерен: Гараж за два и повече автомобила, СПА зона с парна баня, сауна, фитнес, огромно джакузи, освен това на това ниво има: кино салон, винарна, перално и гладачно помещение, техническа зона за поддръжка на всички системи.

Първи етаж: Елегантно и просторно фоайе от което се влиза в огромен с хол с феноменална гледка и камина, трапезарна част, отделна и много голяма кухня, тоалетна за гости, както и четири спални с баня към всяка от тях.

Втори етаж: Три много просторни спални с гледки и тераса, три бани.

Към имението има още 3 сгради с апартаменти за обслужващ персонал или гости.

Чайна, която може да се ползва и като зона за барбекю.

Експерт бутикови имоти и асоцииран партньор
+359 888 00 38 54

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.