Къща, гр. София, ул. Чаталджа

Оферта: 
391

" Рея Интернешънъл" ви предлага имот на тихата и зелена ул. Чаталджа.

Изложение: 
Изток
Запад
Север
Юг
5
Бани
10
Спални
770
Площ кв. м.
5
Етаж
Къща/Вила
Тухла
Локално парно
Гараж
Паркомясто
Виза
Цена
990000

"Рея Интернешънъл" продава изключително солидна пет етажна  сграда в центъра на София, на три минути пеша от храма "Александър Невски", на тихата и озеленена ул. Чаталджа.

 

РЗП 766м², двор 352м², /визи за пристрояване и надстрояване/.

Строена е  от италиански предприемач през 1932г. и надстроена с два етажа, с одобрени през 1992г. арх. проекти. 

Стоманобетонна конструкция от партера до покрива включително с много дебели зидове от червена тухла, които не се нуждаят от никаква изолация. 

Изложение И/З/С/Ю, ТЕЦ, телефон, отделен електромер за всеки етаж (5бр.) плюс трифазен ток.

Стоманобетонна ограда около целия имот с височина 2,5м. 

Двадесет помещения, пет санитарни възела, гараж за три коли с възможност за четири (с разрешение за строеж), две големи тераси, четири големи балкона, камина. Височина на помещенията от 3,10м. до 3,40м. 

Имотът е с нова ел. и водопроводна инсталация, дренаж около цялата сграда с новоизградена канализация, старите настилки са дюшеме от червен бор.

Отвътре сградата е измазана, като на първите 3 етажа варовата шпакловка е свалена до мазилка и стените са напълно подготвени за шпакловка или облицовка, 4-ти етаж не е измазан, поради неяснота за функцията и разположение на ел. инсталацията, 5-ти етаж е напълно завършен. Покривът е с топло и хидроизолации плюс марсилски керемиди. Богато озеленен двор, дървета и монтирана каменна настилка, три действащи чешми и поливна система.

Материали: плочи от бял врачански камък за външна облицовка на първите два етажа, врачански камък „рустика", естествен гранит, гранитогрес, ел. материали, ВИК материали, ТЕЦ материали и други материали за довършителни работи, абонатна станция APV (нова неразопакована), която може да се ползва за ТЕЦ или за локално парно, с капацитет за още две сгради.

 

Експерт имоти и асоцииран партньор
+359 884 34 29 00

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.