Къща, гр. София, кв. Симеоново

Оферта: 
60

Рея Интернешънъл предлага за продажба съвременна и многофункционална къща създадена по индивидуален проект в полите на Витоша.

Изложение: 
Изток
Запад
Юг
4
Бани
3
Спални
600
Площ кв. м.
3
Етаж
Къща/Вила
Тухла
Климатик
Газ
Асансьор
Гараж
Паркомясто
Мазе
Цена
1500000

УПИ: 1068 кв.м.

Разпределение - къщата е реализирана на три етажа - сутерен, първи и втори етаж.
На нивото на сутерена са разположени гараж за два автомобила, сервизни помещения, които обслужват инсталациите за отоплението и басейна, сух склад, перално и сушилно помещение оборудвано напълно с пералня, сушилня, гладачна система 'Miele', просторно помещение за фитнес с прозорци, напълно оборудвано с фитнес уреди от 'TechnoGym'и легло за масаж, коридори с вградени гардероби, директен изход към двора на къщата.
На първият етаж са разположени просторна дневна с витринни прозорци към градината, трапезария отново с изглед към градината, самостоятелна напълно оборудвана кухня с висок клас електроуреди, системи за отваряне и прибиране на вратите, панорамен прозорец по дължината на кухнята, индивидуална зона за хранене с изход към градината На същият етаж е разположен кабинет, който е с подвижна стена и се свързва или разделя със дневната. Всички помещения на този етаж са с директен достъп до градината.
На втория етаж са разположени три спални, като най-голямата е със самостоятелен дрешник, просторна и светла баня, а останалите две са равностойни по размер и всяка със самостоятелна баня. Пред спалните има панорамна тераса по дължината на фасадата.
Имотът разполага с прекрасна градина отлично поддържана със зони за спорт, почивка, хранене и забавление. Разполага с басейн около, който са разположени комфортни, с отличен дизайн и качество градински мебели, просторна зона за хранене с трапезария, кухня, барбекю, баня и санитарен възел.

Предимства на имота:
- съвременно функционално разпределение съчетано с индивидуален дизайн на интериора
- просторни, светли и функционални помещения
- висок клас обзавеждане, оборудване, довършителни работи
- арт инсталации и произведения на изкуството умело съчетани в пространствата
- отлични изложения - югоизток, юг, югозапад
- отличен достъп в затворен комплекс 
- поддържана заобикаляща среда
- контролиран достъп с 24 часа охрана 
за повече информация по тази оферта: Искра Кирилова 0884342900 

Експерт имоти и асоцииран партньор
+359 884 34 29 00

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.