Къща , гр. София, кв. Бояна

Оферта: 
415

НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕНА- ГОТОВА ЗА НАНАСЯНЕ КЪЩА В КВ. БОЯНА!
 

Изложение: 
Изток
Запад
Север
Юг
4
Бани
4
Спални
410
Площ кв. м.
2
Етаж
Къща/Вила
Тухла
Климатик
Локално парно
Гараж
Цена
699900

'РЕЯ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ' представя за продажба къща, част от първия в България затворен комплекс от луксозни екологични къщи по финландска технология. 
В полите на Витоша всяка отделна къща от комплекса е без аналог. В комплекса са изградени: централна портална врата, паркинги за гости,  уличното осветление, автоматизираната поливна система, предварително инсталирани всички системи за отопление и охлаждане: термопомпа, подово отопление, термопомпен бойлер 270л., умна система за управление през телефон на всяка къща, домофонна система и много др.
В комплекса има няколко варианта на самостоятелни къщи с различна квадратура и разпределения.
Във всеки един от дворовете има достатъчно място за изграждане на открит басейн. Инсталирана е поливна система, която е индивидуална и независима от другите къщи.
Цялото селище е оградено с масивна ограда, за да можете Вие и Вашите деца да се чувствате спокойно и неприкосновено, далеч от любопитните погледи на съседите. Освен това масивната ограда спира много добре излишния шум и силните студени ветрове през зимата. Целият комплекс се охранява 24 часа от жива охрана с видео наблюдение и ще бъдат допускани само живеещите вътре и техните гости.
Комплекс от дървени къщи с впечатляваща архитектура, комбинация от градски тип строителство, с типичните за България еркери, с големи просторни стаи с много прозорци и високи три метрови тавани и максимално удобно и функционално разпределение на отделните помещения.
Партер: голям, просторен гараж за два автомобила, санитарно помещение, сауна, фитнес
Първи етаж: входно широко антре, дневна с трапезария и кухня с френски прозорци към двора, спалня за гости, баня с тоалетна
Втори етаж: емпоре, родителска спалня със собствени баня с тоалетна и гардеробна, две спални, отделна баня с тоалетна.
Къщата е напълно обзаведена, готова за нанасяне, поръчкови мебели.
Сградата има и 'Smart home' система за контролиране отоплението, осветлението, щори, контакти, поливна система, СОТ камери.

Двор - 945 кв.м.

Посочената цена е без ДДС.

Експерт имоти и асоцииран партньор
+359 897 888 019

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.