Къща, гр. София, кв. Бояна

Оферта: 
65

Reya international предлага къща, част от двуфамилна жилищна сграда, ситуирана в уникален с даденостите си имот, с площ 985 кв.м. в местността „Гърдова глава” на елитния софийски квартал  Бояна.

Изложение: 
Изток
Запад
Юг
3
Бани
4
Спални
490
Площ кв. м.
3
Етаж
Къща/Вила
Тухла
Климатик
Газ
Асансьор
Гараж
Паркомясто
Цена
1300000

Пространствено тя е решена като две самостоятелни, огледални, еднофамилни сгради.  Четирите нива на всяка от къщите включват следните помещения и функционални зони:

входно ниво – подходът е от обособен уличен тупик като всяка от сградите има двоен гараж със светли размери 6 х 6 метра, входно преддверие със стълбище и асансьор, малък фитнес с биосауна, както и домакинско и техническо помещения. 

първи етаж – еднопространствена дневна с кът за камина, трапезария и кухня, отворени към южния двор, както и дрешник и  санитарен възел към коридора. Южната фасада на дневната е с плъзгащи врати по системата „плъзгане с повдигане”, от където се  излиза към открита тераса с маса за хранене и барбекю. За комфорта на ползване на терасата е монтирана италианска тента с дистанционно управление.

втори етаж - две просторни спални със светла площ съответно над 22 и над 35 кв.м., всяка с баня и дрешник към себе си. Баните с площ над 15 кв.м. са с изящни италиански, мраморни подови настилки, които са рязани и полирани по системата „Book system”, създаващ неповторим рисунък от фладера на  „Ботичино” и „Дайно”.

трети етаж - една спалня над 35 кв.м. с прекрасен изглед, дрешник и баня към нея и покривна тераса, разкриваща невероятни гледки наоколо.

Връзката между етажите на всяко едно от жилищата се осъществява по вътрешно стълбище и асансьор „Schindler”- Швейцария, което увеличава комфорта на обитаване. Стълбищните клетки към трите етажа са представителни, оформени с едроразмерни плочи от емблематични италиански мрамори „Ботичино'' и „Дайно”. Парапетът е изящно съчетание от inox , естествено  дърво за ръкохватката и стъкло.Отоплението и охлаждането се осъществяват посредством високоефективни термопомпи на „ Mitsubishi”, с водно подово отопление в мокрите помещения и с конвектори край фасадните стени, което осигурява равномерно отопление и охлаждане. За производство на битова гореща вода се ползват както термопомпите, така и две системи със слънчеви колектори. Тези мерки целят намаляване на енергийното потребление и създаване на по-добра и здравословна среда за обитаване.Дворните пространства са богато озеленени, като са избрани растителни видове, подходящи за всички сезони. Те се поддържат целогодишно с автоматична система за поливане. За нуждите на поливната система е изграден резервоар за събиране на дъждовни води от покривите на сградите, както и собствен водоизточник - кладенец.

Състояние: До ключ!

Обявената продажна цена е за едната къща!

 

Експерт бутикови имоти и асоцииран партньор
+359 888 00 38 54

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.