Имение, Панчаревско езеро

Оферта: 
656

Изключителна къща с двор 12 декара,  на брега на яз. Искър!

Изложение: 
Изток
Запад
Север
Юг
6
Бани
8
Спални
1230
Площ кв. м.
2
Етаж
Къща/Вила
Тухла
Климатик
Локално парно
Термопомпа
Паркомясто
Цена
1460000

„Рея Интернешънъл“ ви предлага къща, която разполага с 12 декара професионално озеленен двор с алеи за разходка. Имотът се състои от три самостоятелни двуетажни къщи с удивителна панорамна гледка към яз. Искър.

Имението  е  с общо РЗП: 1231 m2. и разполага с:

Игрална зала с дартс, тенис маса, билярд, обособен кът с мека мебел.

Отопляем сезонен басейн с подвижен купол + джакузи + сауна, с музикална уредба. 

Кей и рампа за спускане на лодки.

650 м алеи за крос и разходка.

Първата къща се състои от сутеренното ниво - обслужващи и сервизни помещения, котелно , перално и мокро помещение, санитарен възел. На първия етаж е разположена светла и просторна трапезария с  всекидневна, излаз от хола към тераса с навес, обособена лятна кухня с барбекю, от където се открива панорамна гледна към яз. Искър и стълби водещи директно към кея. На второ ниво има две просторни спални и голяма баня с хидромасажна вана.

Втората къща се състои от сутеренно ниво, на което има гараж за 4 коли и склад. На първия етаж са разположени общо 6 спални и 4 бани с тоалетни. Топлата връзка между двете къщи на сутеренно ниво, обособена като игрална зала е с квадратура 380 m2.

Третата къща се състои от сутеренно ниво  с котелно помещение, както и две стаи със санитарен възел. Първият етаж се състои от кухня с трапезария, баня с тоалетна, излаз към покрита веранда. На нивото на усвоеното подпокривно пространство има две стаи.

В имота има също така и соларно поле, собствен трафопост, собствен водоизточник - сондажен кладенец, собствена пречиствателна станция, както и помпена станция с резервоар за съхранение на вода с вместимост 40 m3.

Има и изградена автоматична поливна инсталация с резервоар 20 m 3.

 

Има възможност да се построи още една къща с квадратура от 300 кв.м.

 

 

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.