Имение, Гърция, Касандра

Оферта: 
321

" Рея Интернешънъл " ви представя за продажба, уникална къща, имение без аналог, Гърция, Касандра с двор 8 000 кв.м.

Изложение: 
Изток
Запад
Север
Юг
9
Бани
10
Спални
700
Площ кв. м.
2
Етаж
Къща/Вила
Тухла
Климатик
Локално парно
Гараж
Паркомясто
Цена
По запитване

" Рея Интернешънъл "  ви представя едно имение без аналог в Гърция, Касандра в близост до най- известните плажове, бийч барове и ресторанти.

Това излючително творение предоставя целия мечтан от всеки човек лукс, комфорт, гледка и свобода на духа. Къщата е построена на леко възвишение до гората и това прави гледката изумителна.

В строителството, екстериора и интериора са вложени най - качествените строителни и довършителни материали от най - добрите Европеийски и световни компании.

Имотът се разгръща в двор от 8 000 кв.м. с над 70 палми и  професионално озеленяване, допълват го уникални статуии, водопад, басейн и няколко къта за отдих и релакс. Разполага с професиоанално озвучаване и осветление.

Основната къща е с площ от 500 кв.м. с четири спални, три бани, тоалетна за гости, хол, трапезария, кухня, външна кухня, два външни къта с маси за хранене, кътове за кафе, релакс зона на -1 и винарна. Разполага с гараж за две коли и външни парко места. До имението се стига по изграден  частен път.

Отделно има четири  луксозни бунгала  за гости, отдалечени от къщата и още една, отделна  къща за персонал.

 

Експерт имоти / Мениджър екип
+359 888 62 06 10

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.