Офис сграда,гр. София, Топ Център

Оферта: 
455

Модерна бизнес сграда в близост до НДК 

Изложение: 
Изток
Запад
Север
Юг
14
Бани
8
Помещения
1800
Площ кв. м.
7
Етаж
Бизнес имот
Тухла
ТЕЦ
Термопомпа
Асансьор
Паркомясто
Цена
По запитване

"Рея Интернешънъл" , с огромно удоволствие ви представя бутиков офис комплекс, ситуиран в идеалния център на град София. Локацията е лесно достъпна както със собствен автомобил, така и с градски транспорт.

Бизнес сградата е с обща отдаваема площ от 1800 кв.м. Състои се от офисни и търговски площи, разпределени на 7 надземни и 1 подземно нива. Всяко ниво може да бъде разпределено , както в пространство тип “open office”, така и с преградни стени – плътни или стъклени.

Сградата разполага със собствен паркинг за 17 автомобила с регулиран достъп. 

Офисът е  с богато озеленени тераси и общи части. Всички  имат свободен достъп до просторната тераса на втори етаж, където има идеални условия за релакс. Покривната тераса на сградата е с 360 градуса панорама и
открива невероятни гледки към всички емблематични сгради в центъра на София и към планина Витоша. Тя е на разположение за организиране на събития, тиймбилдинг и т.н. 

Сградата е проектирана и изпълнена по най – високите стандарти за енергийна ефективност. Приложените съвременни технологии гарантират оптимизиране на режийните разходи. 
Фасадата е изпълнена с висок клас профили и стъклопакет, което позволява да се ограничи слънчевата радиация, но в същото време да се съхрани акумулираната вътрешна топлина.

Бизнес сградата  разполага със собствен енергиен център, охладителен център и трафопост с две независими захранвания. Също така,  с автономни климатични камери за обработка на пресния въздух.
Отоплението и охлаждането се осъществява чрез стенни конвектори. В максимална степен е дадена възможност за контрол при избора на локалната температура и режим на работа на всеки отделен етаж.

СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СГРАДАТА (BMS)
Разполага с централизирана компютърна система за контрол и дистанционно управление на инженерните системи, контрол на достъп, мониторинг за поява и развитие на пожар и дистанционно отчитане на индивидуалните
контролни прибори за консумация.

Бизнес сградата е новият бутиков офис комплекс в сърцето на столицата. Сградата се отличава със съвременна архитектура и е съобразена с най-високите Европейски технически стандарти. Общите части на сградата са завършени с луксозни материали на водещи европейски производители. Модерният дизайн и интересните интериорни решения съчетават естествен камък, метални елементи и стъкло. Използват се високотехнологични решения за контрол на достъпа.

ОФИС ПАРТЕР

Обектът се намира на партера на сградата. Площта му е 275 кв.м. Имотът е уникален. Разполага с два самостоятелни входа и голямо лице на буллевард. Към обекта има собствена тераса. Подходящ е за банков офис, магазин, ресторант или друг търговски обект.

ЕТАЖ 1

Офис 1 е ситуиран на Първи надпартерен етаж на сградата. Това е най-големият обект в бизнес центъра с площ от 341 кв.м. Офисът предлага просторно работно пространство, което дава възможност за интериорен дизайн, според нуждите на клиента.

ТИПОВИ ЕТАЖИ 2 - 6

От втори до шести етаж са разположени общо пет идентични офиса, всеки от тях на самостоятелен етаж. Офисите са просторни, светли и имат изглед както към булеварда, така и към планината. Конструкцията на сградата позволява вътрешно разпределение на офис площите според вижданията на собственика. Площта на шести офис е 213 кв.м., а на останалите по 203 кв.м. всеки.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СМЯНА НА СТАТУТА В ЖИЛИЩНА СГРАДА.

Основател и управляващ партньор
+359 888 20 99 20

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.