Бутикова сграда, гр. София, Център

Оферта: 
346

"Рея Интернешънъл" ексклузивно предлага за продажба, изключителни апартаменти в нова сграда, в сърцето на града и в близост до ул. Кърниградска.

Ценообразуване

Представяне и разпределения

Изложение: 
Изток
Запад
Север
Юг
2560
Площ кв. м.
5
Етаж
Бизнес имот
Тухла
ТЕЦ
Климатик
Асансьор
Паркомясто
Мазе
Цена
По запитване

"Рея Интернешънъл" има  удоволствие да ви предложи изключителна бутикова сграда , съчетаваща предпочитана локация в район с отлично завършена инфраструктура,  сред престижна и уютна жилищна среда.

Елитният имот се намира в центъра на града , в близост до ул. Кърниградска и Витошка,като предлага отлични условия за  луксозен стил на живот. Сградата се характеризира с висок стандарт , спокойствие и отлична локация .

Проектирана е така, че всяко едно от изложенията на жилищата да получава максимална  слънчева светлина. Амбицията на инвеститора е сградата  да се превърне в обединител на хармонията, лукса и уюта в дома, съобразени с функционалността на пространството и комфорта на спокойния живот.

При строителството на имота се използват само  най- висок клас стоителни материали.

Сградата  е многофамилна жилищна, с подземен гараж,  и  5  жилищни етажа..

На подземния етаж / сутерен/ са разположени:

  •     паркоместа
  •     входна рампа
  •     вертикална комуникация с жилищните входове посредством стълбищна клетка, асансьор и преддверие

На партерния етаж са разположени:

  •     търговски площи ( кафе )
  •     луксозно входно фоайе с рецепция
  •     санитарен възел
  •     общо помещение
  •     вертикална комуникация посредством стълбищна клетка, асансьор и преддверие

Функционално-планова структура на апартаментите:
Двустайните апартаменти се състоят от: входно антре и коридор, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, балкон /лоджия/.
Тристайните апартаменти се състоят от: входно антре, коридор, дневна с трапезария и кухненски бокс, основна спалня със самостоятелна баня с тоалетна, втора спалня,  втора баня с тоалетна, балкон /лоджия/.
Четиристайните апартаменти: входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс и тераса, родителска спалня със самостоятелна баня и санитарен възел, втора спалня с  тераса, трета спалня, баня и санитарен възел

Общо РЗП: 2 560 кв.м.

РЗП ( подземно ): 692.18 кв.м.

РЗП ( надземно ): 1868.80 кв.м.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА  ПРЕУСТРОЙСТВО В АПАРТХАУС.

Ценообразуване

Представяне и разпределения

 

 

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.