Затворен комплекс кв. Бояна

Оферта: 
265

Подарете си мечтания дом в столицата, съчетаващ предпочитана локация встрани от шума, сред красивата природа на Витоша планина, в район с отлично завършена инфраструктура, на ръка разстояние от луксозни удобства, сред престижна и уютна жилищна среда, тишина и спокойствие.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ - Сграда А

РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ - Сграда Б

 

Изложение: 
Изток
Запад
Север
Юг
150
Площ кв. м.
4
Етаж
Апартаменти
Тухла
Климатик
Газ
Асансьор
Гараж
Паркомясто
Мазе
Цена
По запитване

Елитният комплекс се намира в подножието на Витоша планина, в кв. „Бояна“, като предлага отлични условия за комфортен и луксозен начин на живот, изключително подходящ за живеене ,както за семейства с деца, така и за активно работещи хора. Комплексът се характеризира с висок стандарт , спокойствие, уединеност и отлична локация с целогодишен достъп по бул. България и Околовръстен път.

Сградата е проектирана така че всяко едно от изложенията на жилищата да получава максимално количество слънчева светлина. Всички апартаменти имат панорамни гледки към планината или към град София. 

При строителството на имота са използвани само висококачествени материали:

  • Петкамерна алуминиева дограма „Wrekelman”- с двойно отваряне и енергоспестяващ ефект; нискоемисионно „К” стъкло;
  • Парапети на терасите - изпълнени от ковано желязо; подови настилки от испански клинкер с противохлъзгаща повърхност;
  • Врати от масив.

Сградата е снабдена с централна климатична система на газ. Цялостната концепция на елитната резиденция е посветена на идеята да предостави на живущите абсолютно всичко необходимо на територията на самия комплекс. 

Собствениците на имот в сградата могат да се възползват от следните модерни услуги и съвременни удобства:

Денонощна охрана и видеонаблюдение; Асансьор; Фитнес; Спа център; Басейн; Фризьорски салон; Рецепция; Лоби бар; Ресторант; Бар; Подземен паркинг; Детска площадка

В затвореният комплекс се предлагат за продажба  жилища с една, две или три  отделни спални .  Към всяко от жилищата има възможност за закупуване на гараж .

РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ - Сграда А

РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ - Сграда Б

 

 

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.