Тристаен, гр. София, бул. Скобелев

Оферта: 
365

Лондонски шик в сърцето на София, на бул. Скобелев.

Изложение: 
Изток
Запад
2
Бани
2
Спални
115
Площ кв. м.
2
Етаж
Тристаен
Тухла
ТЕЦ
Климатик
Мазе
Цена
460000

" Рея Интернешънъл " ви предлага ексклузивен имот в сърцето на града, функционален и елегантен, той ще ви предложи изцяло нов поглед към идеята за лукса и комфорта на съвременното градско живеене.

Изцяло преобразен, този апартамент създава уникален фин баланс между модерното и стилното.

Топли, изчистени, монохромни цветове те посрещат от стилното антре, за да те отведат до елегантната дневна. Тук е заложено на мека мебел от водещи италиански брандове и дизайнерски осветителни тела. Кожена облицовка на стената зад телевизора, съчетана с бронзови детайли и кокетно разположен отоман под прозореца, огледални панели в основата на тавана,създаващи усещане за височина, дават точната доза уют и лукс.

Вниманието към най - малкия детайл и усещането за лукс, съчетано с непреходната стилистика на интериора, превръщат този имот в ексклузивен, уютен, функционален и съвременен стилен дом.

Напълно обзаведен и оборудван!

Експерт бутикови имоти и асоцииран партньор
+359 888 00 38 54

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.