Етаж от къща със земя, Докторски паметник

Оферта: 
652

Рядък имот за продажба, апартамент със земя и паркоместа, кв. Докторски Паметник!

Изложение: 
Изток
Запад
Юг
2
Бани
2
Спални
106
Площ кв. м.
1
Етаж
Тристаен
Тухла
ТЕЦ
Паркомясто
Мазе
Цена
По запитване

Рея Интернешънъл, предлага на Вашето внимание имот без аналог в аристократичния кв. Докторски паметник на тихата и спокойна локация. Заобиколен от зеленина и изолиран от ежедневния автомобилен трафик, имотът дава усет на спокойствие и паркова среда. Този рядък имот, би могъл да бъде превърнат в модерно арт студио, галерия, звукозаписно студио, частен клуб, за нотариална, адвокатска кантора или бизнес офис.

Имотът има самостоятелен отделен вход, обособена градина  за собствено ползване и отделно от 5 до 7 броя паркоместа с контрол на достъпа при еднопосочна улица, което допълнително улеснява паркирането. Разположен на цял партерен етаж от три етажна къща с мазе и таван.

 

  • Разпределение: площ от 106 кв. салон за гости с кухня на едно ниво, две самостоятелни стаи, антрета и две санитарни повещения. Височината на таваните от 3.50м, арките, огромните прозорци създават простор и обем. 

Къщата е монолитна, строена по правилата на немската школа от времето на Царска България, където дебелината на стените достига до 65 см и в горещите месеци поддържат нормална температура, а през зимата отоплението е централно - ТЕЦ. 

 

Предимства: 

  • Апартамент - 106 кв.м.. 
  • Паркоместа.  
Консултант недвижими имоти
+359 884 510 069

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.