Партерен мезонет, кв. Витоша

Оферта: 
624

Партерен мезонет, с озеленена тераса, за продажба, на булевард "Симеоновско шосе"

Изложение: 
Север
4
Бани
3
Спални
186
Площ кв. м.
0
Етаж
Мезонет
Тухла
Газ
Паркомясто
Цена
316200

“Рея Интернешънъл”, ви предлага просторен мезонет със статут на ателие, Разположен в кв. Витоша, в модерна, нова сграда, предоставяща на своите жители идеалната комбинация от лесен достъп до забързана София и спокойствието и величието на планината. Близостта до Витоша осигурява прохлада през лятото, невероятни, спиращи дъха гледки през зимата, и чист, свеж въздух през цялата година. Бързото развитие на района гарантира достъп до модерни удобства, далеч от шума на столицата. Наличието на зелени площи, които не се предвижда да бъдат застроявани, осигурява спокойствие и отмора сред забързаното ежедневие. 

Имотът разполага с прекрасна озеленена надземна тераса, състояща се от 60 кв.м., две нива, от които първото е с 74 кв.м. застроена площ, а второто с 88 кв.м., което прави имота идеален, както  за семеен дом, така и за дентален кабинет, шоурум и др. Предстои да вземе АКТ 16 до началото на 2024г.  

 

Състояние: на шпакловка и замазка;

 

Разпределение : 

 

Първо Ниво :  антре, две бани с тоалетна, кухненски бокс с трапезария, всекидневна, кабинет;

Второ Ниво :  антре, две бани с тоалетни, три спални, стълбище и две лоджи;

 

Предимства: 

Нова, модерна сграда; На пешеходно разстояние от магазини Фантастико и на метри от верига магазини Кауфланд, аптека, детски магазин и недалеч от две болници – Витоша и Сити Клиник. В близост има ресторанти, автосервиз, велосипеден и мебелни магазини; През 2027 година се очаква да е готова станция  на метрото, на гърба на магазин Фантастико, на метри от сградата;

 

Към имота се предлагат подземни паркоместа на цена от 25 000 хил.ЕВРО без ДДС.

Продажната цена на мезонета е без ДДС!

Консултант недвижими имоти
+359 884 510 069

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.