Бутикова сграда, гр. София, кв. Драгалевци

Оферта: 
349

" Рея Интернешънъл " ви представя ексклузивен проект от пет мезонета със собствени градини в кв. Драгалевци.

Изложение: 
Изток
Запад
Север
Юг
160
Площ кв. м.
1
Етаж
Мезонет
Тухла
Термопомпа
Асансьор
Гараж
Цена
По запитване

"Рея Интернешънъл" представя един изключителен  ексклузивен проект на пет самостоятелни мезонета със собствени градини и панорамни тераси в една от най-престижните части на кв. Драгалевци.

Локация 

Този  необикновен  и специално създаден за ценители дизайнерски проект само с пет апартамента обособени на две нива, всеки  със самостоятелни градини и панорамни тераси  се намира, в най-желаната част на столицата - вилната зона на кв. Драгалевци, в най-достъпната част. Регионът е застроен преобладаващо с престижни резиденции и еднофамилни нискоетажни къщи, осигурявайки необезпокояван  поглед, както към София, така и към планината Витоша. Ключовото разположение, което едновременно осигурява досег с природата и бягство от шума и замърсяването на натоварения град, но не отнема нищо откъм удобство и комуникативност. Мястото предлага отлична симбиоза между целогодишен безпроблемен достъп, като паралелно (поради разположение в края на улица-тупик) и уединение, и интимност без аналог. Локацията на сградата поднася всички възможни бонификации на живота в близост до планината, като същевременно, придвижването до всяка част на града е гарантирано в рамките на минути. 

 

Концепция 

 

Основната идея зад проекта, е желанието на инвеститора да се осигури най-високият възможен клас безкомпромисно жилищно строителство, съчетаващо в себе си визията за устойчив, модерен и здравословен начин на живот. Сградата черпи вдъхновение от взискателните очаквания на съвременния, визионерски ориентиран, европейски градски купувач в луксозния сегмент, с афинитет към авангардните решения и стремежа за създаване на максимално чиста, зелена, интелигентна и бутикова среда на живот.

Имотът се характеризира с нестандартното обособяване на апартаментите, като отделни домове с условия за живот вътре-вън и изискано озеленени с редки растителни видове индивидуални дворни пространства и тераси. Силно застъпен е унисонът между съхраняването на природата и мястото на човека в една нова идея за споделено съществуване в синхрон с импулсите на планетата.

Проектът представя за първи път на имотния пазар в страната, модерно многофамилно строителство, без общи пространства, с  персонализирано разположение за всяко индивидуално жилище. Като продължение на нестандартния и специфичен проектантски език, сградата се обслужва от последно поколение асансьори за автомобили и хора, изцяло геотермално отопление и охлаждане, както и медна водоснабдяваща система, осигуряващи пренебрежимо ниски цени за отопление и охлаждане, както и кристално чиста планинска вода, допълнително подчертавайки желанието за високо екологичен, изцяло ориентиран към благосъстоянието на обитателите подход. 

 

Архитектура 

 

Безкомпромисно проектираните жилищни пространства и визуално впечатляващите абстрактни елементи от фасадата, които мигновено приковават всеки поглед, целят да преформатират разбиранията за дефинитивен лукс и да пренесат живущите в една нова, непозната ера на екстравагантно съчетани минимализъм и пищност в едно.

Имотът демонстрира визия, изграждаща се върху перфектното взаимно допълване между светлини, цветове и материали. Тъмни перголи и безконечни дограми, естествени материали, включващи ценни видове камък и дърво в елегантно съчетание с метал, стъкло и полиран бетон. Цялостна визия импонираща на най-привлекателните стандарти за напредничави, но непреходни строителство и архитектура. Модерен лукс и изцяло природосъобразно съществуване, без това да носи дискомфорт от какъвто и да било характер. Всеки аспект на проекта, който допринася за извеждането на устойчивата и здравословна среда на преден план, е в балансиращо дихотомно взаимодействие с визията за пълно удобство и безметежност.

Адептите на съвременния прочит за проектантско майсторство, поставящ хората и природата, като взаимно свързани звена при изграждането на дома, могат да открият своя нов кът на благоденствие във всичко, което този уникален проект въплъщава.

Експерт имоти и асоцииран партньор
+359 884 34 29 00

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.