Офис сграда, гр. София, Бизнес парк

Оферта: 
175

Рея Интернешънъл ви предлага изключително балансирана и луксозна бизнес сграда от най-ново поколение, с отлична локация, безкомпромисна функционалност и комфорт сред естетически дизайнерски решения и не на последно място - заслужаващи си гледки.

Изложение: 
Изток
Запад
Север
Юг
9
Етаж
Офис
Цена
По запитване

Отдавама площ: 5500 кв.м, хармонично разпределена в отворени пространства (open space) на всеки етаж, позволяващи гъвкави вътрешни решения.

Наемателите могат да се възползват от удобни и изключително практични 2 подхода към 80 броя подземни парко места, а в допълнение са на разположение и 20 наземни.

Сградата разполага с окачена вентилируема фасада от естествен камък. Прозорците са изработени от алуминиева дограма и алуминиева окачена фасада Schuco и стъклопакети с високи коефициенти на шумо и топло изолация. Подборът и видът на стъклата и тяхното различно покритие позволяват да се ограничи слънчевата радиация и, в същото време, да се съхрани акумулираната вътрешна топлина.

Комфортът на наемателите и посетителите е осигурен от мощна четиритръбна климатична система с таванни конвектори и вентилационна система във всяко помещения, а три асансьора Schindler от висок клас спомагат за бързото придвижване до офисите.

За да осигури безпроблемната работа на наемателите, MM BC получава електрическо захранване от две независими подстанции и разполага с дизелов генератор. Системата за управление на сгради BMS и ежедневната поддръжка на сградата и инженерните системи гарантират безпроблемната работа на наемателите и посетителите. За да осигури максимално ниво на сигурност на офисните пространства, сградата разполага със система за видеонаблюдение в общите части, автоматизирана система за пожароизвестяване и денонощна охрана. Достъп до наетите площи е възможен денонощно - 24/7, и е контролиран чрез магнитни карти.

Сградата предлага структурно окабеляване категория 6 от най-високо качество, осигуряващо безпроблемен трансфер на данни. Окачен таван и двоен под, с подово покритие - офисен мокет, позволяващ гъвкаво преразпределение на работните места. LED осветителни панели за таванен монтаж постигащи – 500 LUX осветеност.

Вътрешни дървени интериорни врати, стени от гипс картон с крайно покритие латекс, монтирани ел. табла, ключове и контакти, на 100 м2 офисна площ се предвиждат изградени инсталации за 8 работни места и компютърна мрежа кат. 6е, а до всяко работно място се предвижда две силнотокови контакта, един UPS контакт и две слаботокови розетки за компютърна мрежа.

Оборудвани санитарни възли с висококачествен гранитогрес и пълно санитарно оборудване, изграден кухненски бокс до тапа, отваряеми прозорци.

Всеки офис разполага със собствена сървърна стая, с прокарана до нея оптична мрежа и обособена индивидуална климатизация.

Система за управление на сгради BMS,  в това число енергиен мониторинг и цялостен контрол на  HVAC системата.

Система за контрол на достъпа и 24-часова охрана и видеонаблюдение.

Пожароизвестяване съобразено с разпоредбите и нормите.

Дизелов генератор за резервно ел. захранване.

Детайли за комисионната

Комисионна от наемател/наемодател
Половин наем от наемател и наемодател за жилищни имоти без ДДС.
Цял наем от наемател и наемодател за търговски имоти без ДДС.